Kategorie
News

AFI.tv rozpoczyna największy weekend w roku meczami z Niemiec, Austrii, Polski i Danii

Grafika: Igor Lazarević

Niemiecka liga piłkarska rozpoczyna swój sezon na AFI.tv w ten weekend od sześciu meczów, ponieważ zbliża się najbardziej pracowity weekend w roku.

Razem z GFL, będziemy mieć trzy gry z Austriacka Liga Piłki Nożnej, para Polska Liga Piłki Nożnej konkursy, gra posezonowa z Węgierska Liga Piłki Nożnej i kluczowy pojedynek z Dania.

piątek, 4 czerwca

Schwäbisch Hall Jednorożce rozpocząć Niemiecka liga piłkarska sezon Piątek 4 czerwca z rzadkim wieczornym meczem z wizytą Ravensburg Razorbacks. Początek o 18:30 CET (18:30, 12:30 ET).

sobota, 5 czerwca

Poszukiwacze Swarco zaplącze się z Smoki Dunaju SsangYong Sobota, 5 czerwca to kluczowy pojedynek w Austriacka liga piłkarska. Wygrana przez Dunaj stawia ich na 2 miejscu w klasyfikacji AFI przedFI Swarco gdy sezon zbliża się do ostatniego miesiąca.

Austriacka Liga Piłki Nożnej zawiera kolejną kluczową grę, jak Dacia Wiedeń Wikingowie postawią swój niepokonany rekord (5-0) na linii przeciwko Projekt Spielberg Giganci Graz, Sobota, 5 czerwca o 17:00 CET (17:00, 11:00 ET).

Praskie Czarne Pantery zmierzy się z lepszymi Mödling Strażnicy po raz drugi w tygodniu sobota, 5 czerwca o 15:00 CET (15:00, 09:00 ET). Pantery wygrał mecz z zeszłego tygodnia 27-20 i Mödling na pewno będą walczyć o swoje pierwsze zwycięstwo w tym roku.

Huragan w Kilonii nad Bałtykiem otworzy ich GFL sezon w domu, kiedy się zmierzą NFL Północ rywal, Poczdamska rodzina królewska w sobotę 5 czerwca o 15:00 CET (15:00, 09:00 ET).

W NFL Północ zderzenie, Drezdeńscy monarchowie zmierzać do Kolonia wziąć na siebie Krokodyle kolońskie, Sobota, 5 czerwca o 15:00 CET (15:00, 09:00 ET).

Fehervar Enthroners weź udział w Budapeszt Wilki w pierwszej grze po sezonie Węgierska Liga Piłki Nożnej, sobota, 5 czerwca o 16:00 CET (16, 10:00 ET).

Polska Liga Piłki Nożnej udaje się w ten weekend do domu jako niepokonany Bydgoscy Łucznicy (4-0) będzie gościć niepokonanych Tyskie Sokoły (4-0) w walce o pierwsze miejsce. Czas gry, sobota, 5 czerwca, 16:00 CET (16:00, 10:00 ET)

Kowboje z Monachium i Wszechświat we Frankfurcie zmierzcie się w pierwszym GFL mecz sezonu dla obu drużyn. Rozpoczęcie jest w sobotę, 5 czerwca o 16:00 CET (16: 00, 10:00 ET)

Niemiecka liga piłkarska otwieracz sezonu dla Huragan w Kraju Saary i Skorpiony w Stuttgarcie jest sobota, 5 czerwca o 18:00 CET (18, 12:00 ET).

Duńska Liga Narodowa kończy całą listę sobotnich meczów na AFI.tv z wynikiem 0-1 AaB 89ers gospodarzem Poszukiwacze złota Søllerød którzy otwierają sezon w trasie. Rozpoczęcie w sobotę, 5 czerwca, 19:00 CET (19:00, 13:00 ET)

niedziela, 6 czerwca

W bitwie dwóch drużyn bez zwycięstwa w Polska Liga Piłki Nożnej, i międzymiastową rywalizację, Warszawa Mets będzie gospodarzem Warszawskie Orły, Niedziela, 6 czerwca o 14:00 CET (14:00, 08:00 ET)

Allgau Komety pojedzie do Marburg, Niemcy zagrać w Marburg Mercenaries, aby zakończyć weekend otwarcia sezonu w Niemiecka liga piłkarska. Czas gry to niedziela, 6 czerwca o 16:00 CET (16:00, 10:00 ET)